Wil jij ook eens door Nieuw-Zeeland trekken? Dan heb ik een perfecte deal voor je! Camperreis Nieuw-Zeeland: 22 dagen, incl. vlucht en camperhuur vanaf €973!

Piha Beach on the West Coast of the North Island, Auckland, New Zealand

Tijdens deze camperreis ontdek je het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Laat je betoveren de het fascinerende landschap, zoals de dampende, brullende geisers van Rotorua. In Auckland maak je kennis met de zonnige lifestyle en je brengt ook een bezoek aan de gezellige hoofdstad Wellington, waar cultuur, erfgoed en creativiteit samenkomen. Bezoek het Tongariro National Park, waar zich drie actieve vulkanen bevinden. Je kunt ook langs het Taupomeer rijden, het grootst meer van het land.

Bij deze reis zit de vlucht naar Auckland inbegrepen, een camper van Cheapa, type Cheapa 4berth. Om te zien wat verder in de reis inbegrepen zit, kijk je hier.

wasserfall_neuseeland_huka_falls_144781849

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

noordereiland

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)