Jij moet zeker een keertje naar Cyprus gaan! Voor 8 dagen heb ik een deal gevonden naar Cyprus voor €199! Wist je dat Cyprus (volgens de Griekse mythologie) het eiland van Aphrodite is, de godin van de liefde en schoonheid? Je ziet daarvan veel terug op Cyprus, dus laat je betoveren door de schoonheid van dit eiland!

Europe_Greece_Cyprus (2)

Ga op verkenningstocht op het fijne eiland Cyprus! Op het vakantie-eiland in de Middellandse Zee is het nagenoeg het hele jaar door lekker weer! Wist je trouwens dat het eiland geografisch gezien bij Azië hoort? Hoe dan ook, het leent zich perfect voor een zonvakantie, maar het is ook een geweldige bestemming voor cultuurliefhebbers. Bekijk hier de Petra Trou Romiou, oftewel de rots waar volgens de Griekse mythologie de godin Aphrodite is geboren. Ook de antieke stad Kourion is absoluut een bezoek waard! Geniet ook van de Cypriotische keuken: er staan gerechten op het menu die hun oorsprong vinden in de Griekse of Turkse keuken!

Tijdens deze reis overnacht je in een driesterrenhotel: dit kan een van de volgende zijn Topset, Sempati, Manolya of gelijkwaardig.

Europe_Greece_Cyprus_003

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Klik hier en boek deze deal! Bekijk deze deal

cyprus

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)