Deze wegbrengacties geven je de kans om een unieke roadtrip voor Amerika te maken tegen een spotprijs! Je haalt een gloednieuwe camper op in Chicago en brengt deze naar San Francisco of Seattle! Kortom, rechtstreeks door de USA. Dit is de trip van je leven!

USA_Camper_wohnmobil

Dit is je kans om voor een gunstige prijs een roadtrip door Amerika te maken! Cruise America heeft een camper laten bouwen en deze campers moeten voor het zomerseizoen naar een nieuwe locatie worden gebracht. Maak nu gebruik van de mogelijkheid om tegen een absolute bodemprijs in een fonkelnieuwe camper door de USA te cruisen. Je haalt de camper op in Chicago en brengt deze naar San Francisco of Seattle. Je bent vrij om de route te bepalen, maar het is natuurlijk een uitstekend idee om langs Las Vegas en de Grand Canyon te rijden!

Deze reis begint deze maand al: je vliegt op 28 maart 2016 naar Chicago en je vliegt op 13 april weer terug vanaf San Francisco!

NorthAmerica_USA_LasVegas_002

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

america

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)