Ga je mee naar deze gewéldige stad?? Je verblijft nu een hele week in deze wereldstad inclusief vlucht en super centraal gelegen hotel mét ontbijt voor een geweldige €583! Een van de betere manieren om je geld te spenderen!

New York, het is een plek die je zeker een keer bezocht moet hebben in je leven. In deze energieke stad kijk je je ogen uit en hoef je je geen seconden te vervelen. Alle uiteenlopende culturen die hier samenkomen, het oneindige aanbod aan bezienswaardigheden en de sterke dynamiek die hier hangt is een echte belevenis.

Het Wolcott Hotel waar je zult verblijven is erg populair en met een 7,9 beoordeeld! Vooral de ligging is ideaal, met de Empire State Building direct om de hoek. Daarnaast wandel je binnen enkele minuten naar Times Square, het Madison Square Park en de Top of the Rock. Wil jij de andere kant van de stad ook nog verkennen? Er is een metrostation op maar 200 m afstand, en ook een treinstation is in de buurt. Zo ben jij in een mum van tijd waar je maar zijn wil. ‘s Morgens kun je je helemaal voorbereiden op je drukke dagen met een lekker continentaal en typisch New Yorks ontbijt. Met de goede prijs-kwaliteit verhouding is dit hotel echt een aanrader!

Je vertrekt op 4 februari met United Airlines vanuit Brussel naar New York. Ik adviseer je hier te taxi te nemen naar jouw super centraal gelegen hotel. Ben je eerder vrij, dan kan je voor een klein bedrag meer op 3 andere data in de eerste week van februari al vertrekken.

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

shutterstock_120154516

Boek nu deze top deal! Meer van dit soort deals...

Screenshot 2015-01-25 09.28.16

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)