slechts 38,95 €

Begin november worden de kerstlichtjes in Londen ontstoken en veranderd de stad in een magisch kerstparadijs. Met rode strikken ingepakte cadeautjes, reusachtige kerstbomen met duizenden lampjes en sfeervol versierde etalages!

Ga lekker shoppen bij Harrods of kijk je ogen uit in Oxford Street. Je kunt natuurlijk ook gewoon een sfeervol bezoek brengen aan de Londen Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar Square. Rond Serpentine Road vind je een enorm reuzenrad waarvandaan je de lichtgevende stad vanaf de lucht kunt bewonderen. Er is hier ook een ijsbaan en andere gezellige winterse attracties.

Deze deal is te boeken voor aankomsten in de maanden november en december 2016. Met een luxe touringcar zal je ’s avonds/ ’s nachts vertrekken vanuit Nederland richting Calais/Duinkerken. Per ferry of Eurotunnel zal je de stad Londen bereiken. In de avond begint de terugreis en in de vroege ochtend ben je weer terug in Nederland. Er zijn 25 verschillende opstapplaatsen door heel Nederland, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Beschikbaarheid is beperkt, dus ik raad je aan snel te boeken!

christmas_london

screenshot van de deal

3895-p-p-londen
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)