Het Amsterdam Light Festival is een fantastisch spektakel voor jong en oud. Beleef een rondvaart van 75 minuten langs de sfeervol verlichte grachten van Amsterdam. Aanschouw kleurrijke lichtkunstwerken, sfeervol verlichte huizen en romantische bruggen voor slechts €17,50. Deze deal is geldig van 28 november t/m 17 januari 2016 en is zeker een leuk uitje voor in de kerstvakantie!

lightsfestival

Van 28 november 2015 t/m 17 januari 2016 wordt Amsterdam wederom prachtig verlicht tijdens het Amsterdam Light Festival. Beleef dit schitterende spektakel vanaf het water en vaar mee met Lovers.

Tijdens een rondvaart van 75 minuten vaart u langs de sfeervol verlichte grachten van Amsterdam. De Water Colors Route toont alle kunstwerken langs, in en boven de Amstel. U zult worden betoverd door de verschillende lichtsculpturen, projecties en installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars die zijn geselecteerd door de jury van het Amsterdam Light Festival. Dit jaar is het thema: vriendschap. Het Amsterdam Light Festival is een fantastisch spektakel voor jong en oud.

Zoek je nog een verblijfplaats voor jouw bezoek in Amsterdam? Geen probleem, via deze link vind je een voordelig overzicht.

Europe_Netherlands_Amsterdam_002

Ga jij binnenkort naar dit lichtspektakel? Boek dan snel!

 • Amsterdam tijdens Lichtfestival: rondvaart voor slechts €17,5 
  • Geldig van 28 november t/m 17 januari 2016
  • Deze actie is te boeken van dinsdag 15 december 00:00 uur t/m maandag 4 januari 2015 23:59 uur
  • Reisduur: 75 minuten
  • Vervoer: op basis van eigen vervoer
  • Opstapplaats: Bij het Van Gogh Café, tegenover Prins Hendrikkade 25.
  • Plaats: Amsterdam, Nederland
  • Prijs: Maar €17,50 per persoon

Boek hier de rondvaart Bekijk deze deal

amsterdam

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)