Maak een unieke roadtrip door het zuidwesten van de USA voor maar €797! Je haalt je camper op in Las Vegas en rijdt via de natuurgebieden van de Grand Canyon en Yosemite Park naar het schitterende San Francisco, Californië – dwars door de pracht en praal van de Verenigde Staten!

07-4usa-camper

Dit is je kans om voor een gunstige prijs een roadtrip door Amerika te maken! Je haalt de camper op in fabulous Las Vegas en levert hem in het prachtige San Francisco weer in. Je mag natuurlijk je eigen route bepalen, maar we hebben uiteraard wel een paar tips voor je, waaronder Lake Powell, Monument Valley en natuurlijk de Grand Canyon! Meer tips en een voorbeeldroute vind je hier.

Je camper is een type C25 van Cruise America en is ideaal voor families of een groep vrienden. De camper beschikt over 5 slaapplaatsen, een compleet uitgeruste keuken, veel opbergruimte, een douche en een toilet. Volledige specificaties zijn hier te vinden.

NorthAmerica_USA_LasVegas_002

Profiteer nu van deze populaire aanbieding! Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Bekijk hier de deals Meer mooie camperreizen vind je hier

07-4usa

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)