Parijs: nog romantischer in de kerstsfeer! Ga een dag naar Parijs, bekijk de trekpleisters van de stad terwijl ze worden verlicht door honderden sfeervolle kerstlichtjes. Koop de leukste souvenirs voor jezelf en je familie! Ga kerstshoppen in Parijs voor €29,75!

ideeen voor stedentrip in de herfst

Tegen het decor van de winter wordt Parijs magischer dan ooit. Lichtjes en kerstbomen sieren het straatbeeld en bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren lijken nog mooier! Je kunt de ruim 10 uur aan vrije tijd ook gebruiken om te shoppen. Parijs staat niet voor niets bekend als modestad! Ook zijn er verschillende kerstmarkten waar je leuke souvenirs en cadeaus kunt kopen.

Per touringcar vertrek je naar Parijs. Er zijn verschillende opstapplaatsen in Nederland. Je krijgt ontbijt in de touringcar en daarna word je in het hart van de stad afgezet. Na een dag rondwandelen in de stad van de liefde brengt de touringcar je weer naar huis!

Paris_

Wil jij Parijs in de winter beleven? Boek dan nu!

 • Kerstshoppen in Parijs voor €29,75!
  • Deze actie is te boeken van zaterdag 26 september 00:00 uur t/m zaterdag 17 oktober 23:59 uur
  • Reisduur: 1 dag
  • Vervoer per luxe touringcar, ontbijt inbegrepen
  • Plaats: Parijs, Frankrijk
  • Transfer: touringcar, verschillende opstapplaatsen in Nederland en België
  • Prijs: voor €29,75 per persoon!

Boek de deal! Bekijk deze deal

 

parijs

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)