Maak een schitterende roadtrip dwars door de USA voor de unieke bodemprijs van €739! De campers worden gemaakt in Chicago en moeten voor het zomerseizoen naar verschillende verhuurlocaties gebracht worden. In dit geval is dat fabulous Las Vegas! Daarom kun je nu optimaal profiteren van deze unieke kans op een indrukwekkende rondreis dwars door de Verenigde Staten!

USA_Camper_wohnmobil

Dit is je kans om voor een gunstige prijs een roadtrip door Amerika te maken! Je haalt de camper op in Chicago en levert hem in het Las Vegas weer in. Je mag natuurlijk je eigen route bepalen, maar we hebben uiteraard wel een paar tips voor je, waaronder Albuquerque, Route 66 en natuurlijk de Grand Canyon! Meer tips en een voorbeeldroute vind je hier.

Je camper is een gloednieuw type C30 van Cruise America en is ideaal voor families of een groep vrienden. De camper beschikt over 7 slaapplaatsen, een compleet uitgeruste keuken, veel opbergruimte, een douche en een toilet. Volledige specificaties zijn hier te vinden. 

Artikelbild_Grand_Canyon_Fluss

Profiteer nu van deze populaire aanbieding! Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)