slechts 642,- €

Wow, wow, wow! Trek door Californië met een te gekke campervan voor de bodemprijs van €642 en dat is inclusief de vlucht! Veel beter kan ik het niet voor je maken! Van San Francisco naar Los Angeles, langs de mooiste landschappen ter wereld.. Wie neem jij mee?

campervan

In 14 dagen reis je langs de mooiste plekken van Amerika, geheel in stijl: met een beschilderde campervan! Rij vanuit het iconische San Francisco naar het wonderschone Yosemite National Park , aanschouw de ongeëvenaarde woestijngebieden van de Grand Canyon en een bezoek aan Las Vegas mag natuurlijk ook niet missen. Natuurlijk kun je zelf beslissen hoe je reis er uit ziet, dus als je totaal iets anders wilt, kan dat ook! Wanneer vertrekken we?

Bij dit pakket zitten de vluchten inbegrepen. Je vliegt retour vanaf Amsterdam naar San Francisco. Je krijgt een beschilderde camper van Escape Campervans. Wat er verder nog in de reis inbegrepen zit, kun je hier bekijken. Met deze deal vertrek je op 31 oktober 2016, maar het is ook mogelijk om dit pakket op andere data te boeken en eventueel met meerdere dagen. Let op: de prijzen kunnen verschillen!

c2

Ga jij op deze bijzondere rondreis? Boek dan snel!

screenshot van de deal

campervan
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)