slechts 620,- €

Met deze compacte camperreis maak je in een kort tijdsbestek kennis met Las Vegas en omgeving. Een bezoek aan de indrukwekkende Grand Canyon mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. In de omgeving van Kingman, de stad die volledig in het teken staat van de Route 66, rijd je een gedeelte over deze befaamde weg. Je kunt deze camperreis maken voor slechts €620, incl. camperhuur en retourvluchten! Je vertrekt in april 2017!

Las Vegas Strip at night – high vantage iStock_000082066557_Large-2

Las Vegas, wie wil er nou niet naar de stad van extravagante casino’s en hotels? Bezoek beroemde gebouwen langs de strip, zoals het Bellagio, Treasure Island (waar ook shows gehouden worden) en Caesars Palace! Wil je even de drukte ontsnappen? Bezoek dan het Death Valley National Park, de heetste, droogste en laagste plek van heel Noord-Amerika. Toch is dit park dankzij de rode rotsformaties een van de meest bijzondere plekken op de aarde!

Je vertrekt op 2 april 2017 uit Amsterdam en vliegt naar Las Vegas. De camper kun je daar op 3 april ophalen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een paar dagen in de levendige stad door te brengen, voordat je de prachtige omgeving gaat verkennen. Op uiterlijk 11 april lever je de camper weer in en vlieg je terug.

Artikelbild_Grand_Canyon_Fluss

Profiteer nu van deze populaire aanbieding! Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

 • Ontdek Las Vegas en de Grand Canyon per camper voor slechts €629
   • Reisperiode: 2 – 11 april 2017
   • Reisduur: 11 dagen
   • Vlucht: Amsterdam – Las Vegas
   • Incl. camperhuur (9 dagen) met mijlenpakket van 1000 mijl
   • Excl. eventuele hotelovernachtingen en brandstof
   • Prijs: Al vanaf €620 per persoon, op basis van een reis met 4 personen

screenshot van de deal

vegas
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)