Van Phoenix naar Las Vegas en vervolgens San Francisco, door West-Amerika reizen en de beroemde steden en natuurparken zien zoals Grand Canyon and Yosemite .. Dat willen we? eigenlijk allemaal wel. Ik heb nu een super deal gevonden die dat mogelijk maakt! Een camperreis in West-Amerika vanaf €830 incl. vlucht en camperhuur!

Maak kennis met de mooiste Nationale Parken van het Westen! Je camperreis start in Phoenix, om via de adembenemende Grand Canyon en Monument Valley naar de natuurlijk gevormde bogen in Arches National Park te rijden. Uiteraard mag een bezoek aan Capitol Reef, het kleurrijke Bryce Canyon National Park en Zion National Park met zijn diepe ravijnen en steile rotswanden niet ontbreken. Na een rit dwars door de woestijn bereik je de (Entertainment Capitol) Las Vegas met zijn vele hotels en casino’s. Via Mammoth Lakes  volg je misschien wel één van ’s werelds mooiste passen: de Tioga Pass. Het laatste Nationale Park dat je zeker niet mag overslaan is het wereldberoemde Yosemite National Park, waar je uren kunt wandelen en fietsen. Je eindigt je camperavontuur in San Francisco.

28-01arizona

Bij deze reis zit de vlucht naar Phoenix en van San Francisco inbegrepen, een camper van Cruise America. Om te zien wat verder in de reis inbegrepend zit, kijk je hier. Je vertrekt op 31 oktober 2016 en je komt op 16 november 2016 weer terug.

28-01arizona.jpg1

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Boek hier je droomreis Bekijk deze deal

12-02camping

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)