slechts 1185,- €

Ik hou van de warmte, de cultuur, de luxe, de onbegrensde mogelijkheden, van luxe shopping malls, tot hoogste gebouwen, tot eten vanuit alle mogelijke windstreken tot de meest luxe autos en goedkope benzine tot prachtige stranden en natuur. Let op: Om deze deal te bekijken en te boeken, dien je je eerst gratis in te schrijven op de website van Voyage Prive.

19-5_atlantis

Met je verblijf in dit onbeschrijfelijk mooie 5-sterren hotel hoef je eigenlijk niet meer Dubai zelf in. Het hotel heeft alles al en meer… Van Aquaventure Waterpark, tot zwemmen met dolfijnen en zeeleeuwen, tot restaurants, spa’s, privé-stranden, ontelbare winkels en nachtclubs, scuba-diving, tennisvelden, gyms, helicopter-platform, een compleet onderwaterwereld en aquariums, ga zo maar door. Maar natuurlijk kun je ook heel makkelijk en snel van het hotel naar het centrum van Dubai komen om daar alle pracht en praal van de stad te aanschouwen.

19-5_atlantis.jpg1.jpg1.jpg1

Let op: Om deze deal te bekijken en te boeken, dien je je eerst gratis in te schrijven op de website van Voyage Prive.

screenshot van de deal

dubai
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)