Ontdek de mooiste kastelen van Ierland tijdens een reis door het land van de Kelten en Vikingen! Verken Dublin, Galway, Kerry en Kildare en verblijf 7 nachten in verschillende 4*-kasteelhotels inclusief ontbijt, huurauto en retourvlucht vanaf Amsterdam of Eindhoven

Verlies je hart aan het land waar krappe steegjes leiden naar behaaglijke kroegjes en waar Ierse zangers optreden met stemmen zo rauw als de natuur die het land zo typeert. En die natuur… Die is zo overweldigend dat het je de rest van je leven zal bijblijven. Ervaar rust als nooit tevoren wanneer je urenlang niets anders tegenkomt dan grazende schapen in de berm en ga terug in de tijd als je op je bestemming aankomt: een kasteel. Bovendien blijft het tijdens deze rondreis niet bij één kasteelhotel, je overnacht in maar liefst vier verschillende authentieke kastelen! En met de huurauto doorkruis je het eiland en word je ongetwijfeld betoverd door cultuur, traditie en historie. Als dat het Ierse sprookje niet compleet maakt… .

Klik hier om jouw reisschema te zien

19-01Ierland.jpg1.PNG1.PNG1

 

Boek hier de deal Bekijk deze deal

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)