Als ik aan Kenia denk dan denk ik niet gelijk aan een strandvakantie maar eerder aan een geweldige safari. Nu is de safari vakantie misschien waarom de meeste mensen richting Kenia gaan maar wist je dat Kenia maar liefst 536 kilometer strand heeft? Dus pak je koffer maar vast want ik heb zojuist een hele mooie last minute strandvakantie gevonden naar Kenia op de website van arke.nl. Voor maar €599 per persoon op basis van een reis met 2 personen kun je al naar deze droombestemming vertrekken.

Je vliegt al op 10 februari met arkefly naar Mombasa waarna je per transfer 7 nachten zult verblijven in het 3 sterren The Reef Hotel wat met een 8,1 beoordeeld word. Het word nog beter want je verblijft hier op basis van half pension en je kunt zelfs upgraden naar all inclusive voor een iets hoger bedrag. Je slaapt in een tuinzicht kamer waar je makkelijk toegang hebt tot het strand en de oceaan want met temperaturen van rond de 30 graden wil je zeker een lekkere duik nemen.

Het is een last minute dus wacht niet te lang met boeken want er is beperkt plek en op is op.

Kenia mini(1)

Hier ga je naar deze deal

mombasa deal arke

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)