slechts 1499,- €

Ga nu op een onvergetelijke rondreis door de zuidelijke staten van Amerika! Je krijgt ook een huurauto: Ultieme vrijheid dus! Ontdek nu dit mooie stukje van Amerika, al vanaf €1499 incl. hotelovernachtingen, huurauto en retourvlucht!

Orlando downtown, lake Eola

Tijdens deze rondreis ervaar je de charme en unieke sfeer van het zuiden van de VS met je eigen huurauto. Idyllische stadjes schieten aan je voorbij, afgewisseld met prachtige natuurgebieden. Muziek aan, raampje open en genieten maar! Je reis begint in Orlando, Florida. Daarna bezoek je achtereenvolgens Tallahassee, Pensacola, New Orleans, Vicksburg, Memphis, Nashville, Cherokee, Charleston, Savannah, St. Augustine en je eindigt je reis ook weer in Orlando. Het is mogelijk excursies bij te boeken om je vakantie compleet te maken. Tijdens je reis overnacht je in verschillende hotels in de verschillende steden die je aandoet.

Voor meer informatie over de hotels, het exacte programma tijdens je rondreis en de optionele excursies, klik hier.

roadtrip-vs-staten

Boek nu deze mooie reis en ga genieten van deze roadtrip en wat de zuidelijke staten je te bieden hebben!

screenshot van de deal

roadtrip-amerika
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)