Is het altijd nog eens jouw droom om naar Zuid-Afrika te gaan? Lees dan vooral verder want deze deal is dan wel heel interessant voor jou!

Johannesburg, beter bekend als Jo’burg of Jozi, is een snel veranderende stad en het bruisende hart van Zuid-Afrika. De culturele wijk van Newtown, met zijn theaters, restaurants, musea en jazzclubs, is levendiger dan ooit.  Een absolute must-see is het Apartheid Museum, waar je met beeld- en audiomateriaal alles wordt bijgebracht over dit belangrijke deel uit de geschiedenis. Na dit zeer indrukwekkende museum kan je even iets luchtigers doen -ga dan eens naar de grootste lokale markt: Neighbour Goods Market. Deze uit 2 verdiepingen bestaande markt is vol van ambachtelijke producten, een echte trekpleister voor foodies. Haal er jouw brunch, zoek op de bovenste verdieping een bankje uit en ga er lekker eten, terwijl je van het uitzicht en zonnetje geniet.

Als je de stad zelf wilt verkennen is Het Mary Fitzgeraldplein een goede start; vaak wordt er hier ook evenementen en festivals gehouden -meteen wat leuks te doen! In het Central Business District zijn er veel kunstgalerieën te vinden. Veel bezoekers maken een reis naar Soweto om meer te leren over de tijd van de Apartheid. Wil je meer zien dan de stad, vinden het idyllische natuurreservaat Suikerbosrandop slechts een uur rijden.

Vlieg nu op 02 september 2015 vanaf Amsterdam met Qatar Airways naar Johannesburg voor een spectaculaire lage prijs van: €500!

Heb je weer eens een leuke droombestemming die je van je bucketlist kunt afstrepen!

Dit laat je toch niet liggen!!! Kijk snel want dit soort deals gaan snel!

Africa_SouthAfrica_CapeTown_002

Boek deze deal nu! Boek hier je hotel!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)