Huisje aan zee

Val in slaap op het geluid van de ruisende golven en ontbijt de volgende dag met uitzicht op het strand in je eigen huisje aan zee. Ben je op Malediven? In het zonnige zuiden van Europa? Thailand misschien? Nee, gewoon in Nederland! Boek een huisje aan zee of zoek een leuk strandhuisje om te huren en beleef een onvergetelijke zonvakantie aan de Nederlandse kust. Hier vind je de mooiste huisjes en hotels voor een weekendje weg aan zee in Nederland. Slapen op het strand!

Wat zijn de mooiste huisjes aan zee?

Van een luxe suite op de pier van Scheveningen of in Zandvoort tot een modern strandhuisje aan de Zeeuwse kust, dit zijn de mooiste huisjes en hotels aan zee in Nederland!

Huisje Zeeuws-Vlaanderen

Huisje in Zeeuws-Vlaanderen

Huisje Julianadorp

Huisje Julianadorp

Modern appartement Scheveningen

Modern appartement Scheveningen

Vakantiehuis Noordwijk aan Zee

Huisje Noordwijk aan Zee

Huisje Bloemendaal aan Zee

Huisje Bloemendaal aan Zee

Moderne lodge in Zandvoort

Moderne lodge in Zandvoort

Strandhuisje huren in Nederland

Van Zeeuws-Vlaanderen tot het noorden van Groningen en de Waddeneilanden: ons eigen kikkerlandje heeft een lange kustlijn waar het in de zomer heerlijk vertoeven is in een huisje aan zee. Of ga een weekendje weg in het najaar of de winter om lekker even uit te waaien. Huur een strandhuisje in Zeeland, Scheveningen, Zandvoort, Katwijk of Bloemendaal en geniet van jouw eigen plekje aan een van de mooiste stranden van Nederland.

Vakantiepark aan zee

Aan de Nederlandse kust vind je ook veel vakantieparken aan zee. Een midweek in een vakantiepark van bijvoorbeeld Center Parcs of Landal is ideaal voor een vakantie met kinderen en ook héél leuk wanneer het wisselvallige Nederlandse weer je even in de steek laat. Dan verplaats je je handoek gewoon even van het strand naar het subtropische zwembad en geniet je van een zelfgemaakte zomerse salade in je kusthuisje.

Waar kun je een huisje aan zee huren?

Huisjes aan zee kun je zowel bij particulieren als bij vakantieparken huren. Particuliere verhuurders bieden hun vakantiehuizen, strandhuisjes en appartementen aan de kust vaak aan via onder andere Holidu en Airbnb. De mooiste vakantiehuizen aan zee hebben we op deze pagina voor jou verzameld. Let op: huisjes aan zee zijn vaak het hele zomerseizoen verhuurd, dus wees er snel bij door vroeg in het jaar al een mooi vakantiehuis te boeken. Last minute is het aanbod kleiner.

 

Meer aanbiedingen aan de kust: