Van der Valk Suites

De mooiste Van der Valk Suites

Heerlijk wegdromen in een kingsize bed, met een glaasje champagne in je hand bubbelen in het bubbelbad, lekker opwarmen in de sauna of dobberen in je privézwembad; logeer een nachtje in een van de mooiste Van der Valk Suites! Van een romantische love suite met bubbelbad tot een Van der Valk wellness suite of zelfs een zwembadsuite – daar kan een 5 sterren hotel niet tegenop. Breng samen een romantisch nachtje door in een van deze luxe Van der Valk Suites.

Wellness Suite Van der Valk Utrecht

 

Van der Valk Suites met bubbelbad

Zin in een romantisch weekendje weg in Nederland? Boek dan een nachtje in een Van der Valk Suite met bubbelbad en bubbel er samen op los. Van Groningen tot Limburg; Van der Valk Exclusief heeft in het hele land luxe suites met bubbelbad of bubbelbad. Hoe leuk is het om je geliefde met een nachtje weg in een Van der Valk love suite te verrassen!

Van der Valk Maastricht suite

Suite met bubbelbad in Maastricht

  • Suite in Van der Valk Hotel Maastricht
  • Met kingsize bed en rond bubbelbad
Hotel Den Haag

Romantische suite met sauna én bubbelbad

  • De Struisvogel Suite mét uitzicht bij Van der Valk Hotel Den Haag
Van der Valk Tilburg suite

Suite met bubbelbad in Tilburg

  • Luxe badkamer met bubbelbad
  • Gratis fles bubbels!

 

Van der Valk wellness suite

Een suite met bubbelbad is natuurlijk al heerlijk, maar het kan altijd nog een tikkeltje luxer. Boek een wellness suite bij een van de Van der Valk hotels in Nederland en je hebt niet alleen een eigen bubbelbad, maar ook een privésauna en andere heerlijke wellnessfaciliteiten. Wat een luxe, perfect voor een romantische overnachting!

Hotel Haarlem wellness suite

Wellness suite in Haarlem

  • Met tweepersoons bubbelbad en sauna

 

Van der valk zwembadsuite

Een eigen bubbelbad of een privésauna; je zou denken dat het niet nóg beter wordt, maar niets is minder waar. Bij Valk Exclusief Hotels kun je zelfs een suite met zwembad boeken. Ja, écht waar! De Van der Valk zwembadsuite bij Hotel Akersloot heeft een eigen zwembad ín de hotelkamer. Je springt vanuit je bed zo in je privézwembad of in de whirlpool om een avondje lekker te bubbelen. Een goed drankje erbij en je avond kan niet meer stuk! Dit is een van de meeste bijzondere overnachtingen in Nederland.

Faciliteiten van de Van der Valk suites met zwembad:

  • Privézwembad
  • Whirlpool
  • Kingsize bed

Van der Valk zwembadsuite

 

Meer over Hotel Akersloot

 

 

Meer luxe hotelkamers en suites in Nederland