Het is al een jarenlange traditie om de laatste 24 dagen tot kerst af te tellen met een adventskalender. Adventskalenders hebben er altijd voor gezorgd dat we in de feeststemming komen, maar de tijden dat we iedere dag een chocolaatje uit de kalender haalden, zijn voorbij. Tegenwoordig kost het meer dan chocolade om ons in de kerstsfeer te krijgen – gelukkig heb ik vandaag datgene dat je in de kerstsfeer zal brengen! Wat dan, zul je je afvragen? Nou, stel je toch eens voor hoe geweldig het zou zijn om een droomvakantie te winnen naar het paradijselijke Mauritius? Ik weet zeker dat dat jou goed zal doen!

Loungers and umbrella on tropical beach in Mauritius

Win een reis naar Mauritius

Gelijk op de eerste dag van mijn adventskalender kun je een droomreis naar Mauritius winnen! Hoe zei Mark Twain het ook alweer? ”Eerst werd Mauritius gemaakt, daarna het paradijs. Echter, was het paradijs een kopie van Mauritius”. Ik kan je verzekeren: Twain had gelijk. Adembenemende natuur wacht op je, evenals sneeuwwitte zandstranden en een azuurblauwe zee: het kan zo uit een fotoboek komen. Met een beetje geluk lig je snel in de zon! Als iedere dag in december begint zoals deze eerste december, dan is een beetje kou zeker niet erg 😉

Alle details op een rij

  • Reisperiode: tussen 01.01.2017 – 31.12.2017
  • Reisduur: 10 dagen (9 nachten)
  • Bestemming: Mauritius
  • Hotel: viersterrenhotel
  • Verzorging: Logies en ontbijt
  • Vlucht en hotel voor 2 personen

Meedoen? Stuur een gratis WhatsApp met het woord ”Start” naar het vermelde WhatsApp-nummer. Daarna kun je een appje sturen met de naam van de bestemming van de dag om meegenomen te worden in de loting. Dat is alles!

Voorwaarden voor deelname
De Adventskalenderkansspel wordt georganiseerd door UNIQ GmbH. Je kunt deelnemen aan de adventskalender in de periode van 1 december tot en met 24 december 2016. Elke dag kun je meedoen van 00:00:00 tot 23:59:59. Door deelname aan het spel gaan deelnemers akkoord met:
 1. dat ze zich aanmelden met hun mobiele telefoonnummer voor de gratis WhatsApp-service uitgevoerd door UNIQ GmbH
 2. dat hun volledige naam vermeld wordt op urlaubsguru.de, urlaubsguru.at, holidayguru.ch, holidayguru.es, myholidayguru.co.uk, holidayguru.fr, holidayguru.ie, holidayguru.nl en holidayguru.dk alsook tijdens de live-loting op Facebook in het geval van winst.
 3. dat de door de deelnemer verstrekte persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door de eerder genoemde onderneming voor de hierboven genoemde doeleinden. De persoonlijke gegevens die verzameld worden tijdens de duur van de winactie zullen niet met een externe derde partij gedeeld worden en zal uitsluitend worden gebruikt door UNIQ GmbH.
De registratie voor de WhatsApp-service uitgevoerd door UNIQ GmbH kan op elk gewenst moment worden herroepen door middel van een appje met de tekst ”Stop” te sturen naar het UNIQ GmbH WhatsApp nummer.
Onder degenen die actief staan ingeschreven voor de WhatsApp-service van UNIQ GmbH, zal de betreffende reis worden verloot.
Om de winnaars zo transparant mogelijk aan te kondigen, worden elke week de winnaars getrokken tijdens een livestream op de Duitse Urlaubsguru Facebook pagina op zondag. Op maandag worden de namen hier bekend gemaakt.
De winnaar of diegene die meegaat moet minimaal 18 jaar of ouder zijn om de reis te kunnen maken. Contante betaling van de prijs is uitgesloten. Lezers van de volgende websites kunnen deelnemen aan de loting: urlaubsguru.de, urlaubsguru.at, holidayguru.ch, holidayguru.es, myholidayguru.co.uk, holidayguru.fr, holidayguru.ie, holidayguru.nl en holidayguru.dk
De prijs op dag 1 omvat het volgende: 10 dagen, vluchten en 4* hotel inclusief ontbijt voor 2 personen ergens in de periode van 01/01/2017 – 31/12/2017
De prijs is exclusief: Verzekeringen, alle transfers, persoonlijke uitgaven, niet genoemde maaltijden, excursies en activiteiten
Medewerkers van UNIQ GmbH (Rhenus Platz 2, 59439 Holzwickede, Duitsland) alsook hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)