Wilde je altijd al het land van de tuktuk’s, de prachtige stranden en een bijzondere cultuur bezoeken? Dan heb ik een goede deal voor je: 14 dagen Thailand, incl. verblijf met ontbijt, KLM-vlucht met bagage vanaf €899!

Asia_Thailand_Phuket_006

Reis naar Thailand en ontdek de bijzondere cultuur. Tijdens deze vakantie kun je helemaal zelf invullen wat je gaat doen. Bezoek de hoofdstad Bangkok en het grootste nationale park van Thailand: Kaeng Krachan, laat je inspireren door de prachtige tempels of ontspan gewoon aan de Golf van Thailand.

Tijdens de 14-daagse reis overnacht je in Hotel Long Beach Cha-Am . Het ligt op ongeveer drie uur rijden van de hoofdstad Bangkok. Je bent zo op het strand en vlakbij winkeltjes en restaurants. De accommodatie ligt in de buurt van de stad Phetchaburi, waar je onder andere een hele mooie tempelgrot vindt.

Wil jij Thailand ontdekken? Boek dan snel!

Ik wil naar Thailand! Bekijk deze deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)