Tijdens deze reis in onvergetelijk Maleisië hebben wij de bruisende stad Kuala Lumpur en het tropische paradijs Langkawi gecombineerd. Je verblijft bij aankomst drie nachten in deze wereldstad, waarbij je alle gelegenheid hebt om de omgeving te ontdekken. Ter kennismaking kunt u een stadsrondrit te maken of breng een bezoek aan de indrukwekkende Batu Caves. Kuala Lumpur staat ook bekend als shoppingparadijs. Daarna kan je rustig bijkomen in het mooie Grand Season Hotel.

Vervolgens kan je een korte vlucht naar Langkawi boeken, een tropisch droomeiland met hagelwitte zandstranden en wuivende palmen. Langkawi heeft een verrassend groen achterland, waar u ook allerlei actieve excursies kunt maken. Het is ook mogelijk dat wij deze vlucht voor je regelen en boeken. Na helemaal bijgekomen te zijn op Langkawi verblijf je nog 1 nacht in het Grand Season Hotel. Dit hebben wij gedaan zodat je rustig aan naar de luchthaven kan gaan voor je vlucht terug naar Amsterdam.

Asia_Malaysia_KualaLumpur_001

Je verblijft met deze deal in 2 verschillende viersterrenhotels, klik hier voor meer info.

Boek hier de deal Bekijk deze deal

25-01Malaysia

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)