Prijsvrij heeft op dit moment een hele mooie en vooral luxe reis in de aanbieding naar Abu Dhabi. Een 7 daagse reis inclusief vluchten en verblijf in een geweldig 5 sterren hotel voor maar €632 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je of op 4 of op 8 juni vanuit Keulen airport. Deze luchthaven ligt op een ruim uurtje rijden vanuit de Nederlandse grens en richt zich steeds meer op de Nederlandse reiziger. Zo heeft de airport inmiddels ook gewoon een Nederlandse website.
Zo ver ik kan zien vlieg je met KLM vanuit Keulen via Amsterdam naar Abu Dhabi waarbij je na aankomst het beste per taxi naar het 5 sterren en met 87% beoordeeld: Beach Rotana. Een geweldig luxe hotel direct aan het strand gelegen waar je zult verblijven op basis van logies en ontbijt! Het hotel is een van de beste hotels van de stad en je zult hier gegarandeerd een super vakantie hebben!

Abu Dhabi is zon zeker en een geweldige relax bestemming. Met Dubai op maar 1,5 uur rijden (met de bus voor maar 8 euro!) heb je hier een geweldige vakantie.

Skyscrapers in Abu Dhabi at dusk, United Arab Emirates

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Abu Dhabi beach Rotana

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)