Geef mij maar Amsterdam! Maak je op voor een heerlijk 2- of 3-daags verblijf in dit prachtige 5*-hotel in onze mooie hoofdstad, inclusief Bilderberg ontbijt, toegang tot Holland Casino en een city map. Op de site van Travelbird vind je meer informatie over deze deal.

Gelegen in het prachtige Museumkwartier in Amsterdam, ligt het Bilderberg Garden Hotel op loopafstand van o.a. het pas heropende Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum met de meest prachtige kunstcollecties. Huur een hippe stadsfiets via de receptie of tram een paar haltes met de OV-dagkaart, die tevens ook verkrijgbaar is bij de receptie. Niet alleen het Vondelpark en Concertgebouw liggen binnen handbereik, ook de Amsterdam RAI en het World Trade Center zijn binnen 10 minuten te bereiken. Kortom, tijdens je verblijf in het Bilderberg Garden Hotel beleef je de hoofdstad in al haar glorie!

Artikelbild_Amsterdam_Abends

 

Ga hier naar de deal! Kijk hier voor meer deals!

 amsterdamma

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)