Het valt me op dat heel veel mensen nog geen creditcard hebben en ik krijg dagelijks berichtjes van mensen die mij vragen wat ze moeten doen. (Omdat ze anders geen vakanties kunnen boeken op bepaalde websites) Nu is het natuurlijk zo dat je altijd voorzichtig moet zijn met een creditcard (lenen kost geld) maar voor iedereen die nog een creditcard zoekt zodat je je vakantie kunt boeken en tijdens je vakantie je geen zorgen hoeft te maken heb ik een hele mooie deal gevonden.

De ANWB heeft een hele mooie Visa kaart aanbieding:
1 Het eerste jaar gratis en het 2e jaar betaal je maar €12 per jaar
2 Een standaard bestedingslimiet van €2500
3 Al je aankopen 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging
4 De optie om gespreid terug te betalen
5 Altijd een duidelijk overzicht via de website of de ANWB app

En je krijgt €25 tegoed in de ANWB webwinkel bij een bestelling bover de €35!

Websites zoals Expedia hebben geen ideal en zul je met creditcard moeten betalen. Ook vragen hotels vaak creditcards zodat je een garantie kunt afgeven (dat je de kamer ook zult betalen) en er zijn tal van andere reis gerelateerd situaties waarbij een creditcard gewoon super handig is om te hebben.

Als ik je op dit moment een creditcard zou moeten aanraden dan is het de kaart van de ANWB. Maar nogmaals: Let op, lenen kost geld!

Artikelbild_Kreditkarten_Visa-585x388

Hier ga je naar deze ANWB deal

ANWB Creditcard

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)