Bali is een bestemming waar veel Nederlanders naar toe gaan! Het staat hoog op het verlanglijstje van heel veel mensen! Nu is het zo dat vaak de pakketreizen naar Bali elke keer maar 9/10 dagen zijn en daarvoor als je veel geluk hebt en een goede aanbieding boekt je ongeveer tussen de €800/€1000 voor betaald. Soms is het veel beter om gewoon zelf je hotel en ticket te combineren. In verhouding bespaar je gewoon veel geld en Bali is een bestemming waar je dit perfect kunt doen.

Zo heb ik op de website van Expedia.nl een ticket naar Bali gevonden met vertrek op 2 december vanuit Brussel met Qatar Airways. Na aankomst op Bali ga je naar het 4 sterren en met 86% beoordeelde: Swiss Belhotel Rainforest hotel gelegen in Legian. Een heerlijk hotel waar je 13 nachten zult verblijven!

Duur? Je 14 dagen Bali kost je inclusief vlucht en top hotel maar €810 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen!)

Artikelbild_Bali_Palmen_Abends

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

qatar bali deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)