Rust en stilte, met af en toe het geluid van de brander op de achtergrond. En terwijl het prachtige landschap onder je voorbijglijdt, is het net of de tijd even stilstaat. Ballonvaren, het is een unieke ervaring. Zonsopkomsten en zonsondergangen bekijk je hier vanaf een heel andere kant, eigenlijk een veel mooiere kant. Geniet van een 1 uur durende vaart, van de champagnedoop die daarna volgt, maar vooral van die prachtige herinnering die je hoe dan ook lang zal bijblijven!

Maak kennis met de oudste en misschien wel meest romantische vorm van de luchtvaart. Na een half uurtje opbouwen – waar je uiteraard een handje bij kunt helpen! – ga je de lucht in voor een waanzinnige vaart. Achterblijvers zwaaien je na en verdwijnen uiteindelijk uit zicht. Het enige wat blijft is een adembenemend mooi uitzicht. En terwijl steden, landerijen en natuurschoon langzaam onder je voorbijgaan, is het net of de tijd even stilstaat. Je vaart circa een uur op één hoogte, waarna het landen ingezet worden. Eenmaal beneden wordt de boel opgeruimd, toast je met z’n allen met champagne en word je – de ballonvaarders houden het graag in ere – omgedoopt tot Baron of Banores. Na de champagneceremonie word je – compleet met certificaat en mooie herinnering – weer teruggebracht naar de opstijglocatie.

Ik raad je aan snel te boeken, zodat jij dit kan meemaken op je favoriete datum!

Montgolfière

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-07-31 om 09.43.37

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)