Roepen dat de sky the limit is dat kan iedereen, het bewijzen is even andere koek. Ontdek de wereld vanuit een hele nieuwe hoek tijdens een ballonvlucht voor 1, 2, 4 of 6 personen bij Virgin Balloon Flights

Voor het opstijgen
Je ontmoet de vliegers van Virgin Balloon op de afgesproken opstijglocatie waar een ontvangst met koffie en thee plaatsvindt. Hier wordt de ballon in 30 tot 45 minuten opgebouwd. Natuurlijk mag je, als je wil, een handje helpen en al je vragen op de piloot afvuren. Na zijn checks begint je avontuur echt. Je krijgt een uitgebreide passagiers-briefing en de ballon wordt gevuld met warme lucht. Je bent nu nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een machtig avontuur. Bij de deal zitten de nodige verzekeringen inbegrepen, net als vervoer terug naar de opstapplaats.

Omgeving
Je vaart minimaal één uur op verschillende hoogtes (als de omstandigheden het toelaten). Hierna wordt de landing ingezet. De ballon glijdt rakelings over bomen, sloten en struiken richting een groot open veld. Daar ploft de mand uiteindelijk op de grond. Al snel na de landing verschijnt de volgploeg bij het veld. En nadat de ballon is ingepakt wordt er getoast met champagne.

De ballonvaart is te boeken tussen 18 juni en 31 december. Ik raad je wel aan snel te boeken, dan weet je in ieder geval zeker dat jou voorkeursdatum nog beschikbaar is.

Montgolfière

Ga hier naar de deal!

Schermafbeelding 2014-06-24 om 12.12.42

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)