Salade niçoise, gevolgd door een rundersteak en tiramisu toe… Of toch carpaccio, gebakken kabeljauw en semifreddo? De keuze is geheel aan jou met dit 3-gangendiner à la carte bij Brasserie Plancius in Amsterdam! Perfect te combineren met een dagje Artis, waar het restaurant tegenover ligt!

Brasserie Plancius
Brasserie Plancius bevindt zich in het hart van de prachtige Amsterdamse Plantagebuurt. Het restaurant heeft een unieke charme, mede gecreëerd door het verrassend moderne interieur dat op een bijzondere manier de sfeer van het historische Planciuspand weet te integreren. Door twee grote, openslaande deuren wordt een royale en gezellige opening gecreëerd tussen het stijlvolle interieur en het ruime terras. De avondkaart is internationaal georiënteerd en de gerechten veranderen iedere twee maanden. Neem hier alvast een kijkje!

Combineer deze leuke actie met een dagje uit in Amsterdam! Het restaurant bevindt zich tegenover de beroemde dierentuin Artis en direct naast het Verzetsmuseum. Na een gezellige dag dieren kijken of een interessant museumbezoek kun je bij Brasserie Plancius genieten van een heerlijk 3-gangendiner à la carte. Er is tevens een junior menukaart voor de kinderen, dus ook na een leuk uitje met het hele gezin kun je bij Brasserie Plancius terecht.

Dineren is mogelijk t/m 30 juni. Ik raad je aan snel te boeken, want op = op!

Artikelbild_Hotel_Restaurant_Tisch_Glaeser_Romantik

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-10 om 11.04.06

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)