Vanuit een trendy hotel Brussel verkennen? Overnachten in een Junior Suite? Ontspannen terugkomen van een stedentrip? Het vijfsterrenhotel Be Manos is perfect gelegen in het luxueuze district Louisa.

Be Manos is verkozen tot een van de 65 meest luxueuze en trendy hotels ter wereld en is winnaar van Tripadvisor geweest in 2012 en 2013. De kamers in het hotel zijn volledig gedecoreerd in zwart-wit met zwarte natuurstenen vloeren, metalen gordijnen, leuke foto’s op aluminium. Er zijn terrassen met een panoramisch uitzicht en je kunt heerlijk dineren in het gastronomisch restaurant Be Lella. Een combinatie van esthetiek, luxe en een tijdloos design.

Op de website van Travelbird boek je nu een geweldige overnachting inclusief ontbijt en een late check out (14 uur) voor geweldige €67,50 per persoon. (Op basis van 2 personen)

Artikelbild_Luxus_Hotel-585x438

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

bemanos

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)