Wil jij ook eens door Australië trekken? Dan heb ik een perfecte deal voor je! Camperreis Australië: 16 dagen, incl. vlucht en camperhuur vanaf €999!

Het startpunt van deze camperreis is Sydney, waar je je ogen uitkijkt op de mooie stranden van Bondi Beach en Manly Beach. Nadat je de vele gezellige buurten waaronder The Rocks en de vele andere highlights waaronder Darling Harbour, het Sydney Aquarium en de Opera House gezien hebt haal je je camper op. Na de drukte van de stad kom je tot rust in mooie Blue Mountains, op slechts anderhalf uur rijden van Sydney. Als je een wijnliefhebber bent, kun je onderweg een stop maken in de oude wijnregio de Hunter Valley. Via de vele gezellige kustplaatsen bereik je het hippiestadje Byron Bay en het toeristische Surfers Paradise. Een bezoek aan het mooie Fraser Island maakt deze camperreis compleet.

Artikelbild_Sydney_Australien_Oper

Bij deze reis zit de vlucht naar Sydney inbegrepen, een camper van Cheapa, type Cheapa 4berth. Om te zien wat verder in de reis inbegrepend zit, kijk je hier. Je vertrekt op 10 mei 2016 en je komt op 24 mei 2016 weer terug.

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Boek hier de deal Bekijk deze deal

27-01australie.jpg1.jpg1

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)