Wil jij Cuba ontdekken tussen de locals? Dan heb ik voor jou een leuke deal gevonden op de website van Arke. Nu een 9-daagse individuele rondreis in Cuba met verblijf in Casas Particulares voor maar €779!!!

Cuba is een zonovergoten eiland met een rijke geschiedenis. Geniet van de schitterende natuur en swing op het ritme van de salsa! Tijdens deze rondreis beleef je het prachtige westen van Cuba en begint je reis in Cárdenas. Vervolgens reis je af naar revolutionair Santa Clara, pittoresk Trinidas, koloniaal Havana en natuurrijk Viñales!

Tijdens je rondreis overnacht je in Casas Particulares. Dit is een huis van een Cubaan waarvan één of meerdere kamers worden verhuurd aan toeristen. Voor het verhuren van de kamers hebben de Cubanen natuurlijk wel toestemming van de regering gekregen. Het leuke aan een overnachting bij de locals is het ontdekken van het écht lokale leven! Verblijven doe je op basis van logies en ontbijt!

Vanuit Amsterdam vertrek je met Arkefly richting Varadero. Bij aankomst op de luchthaven word je opgewacht door de reisleiding en kun je direct de huurauto ophalen. Hierna zet je koers naar jouw eerste Casa Particular in Cárdenas!

Wil jij een onvergetelijke vakantie beleven? Boek dan snel want dit is de laatste kamer voor deze prijs! 

Caribbean_Cuba_015

Boek hier jouw rondreis! Bekijk hier meer goede deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

arke

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)