Weekendje Disneyland Parijs in de voorjaarsvakantie

Busreis + 2 dagen entree + hotel met ontbijt!

  • Boekingskosten €25
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 28.02.20 tot 01.03.20
P.p. vanaf € 249,-

Een weekendje Disneyland Parijs is altijd fantastisch! En ik heb goed nieuws, want ik heb een voordelige aanbieding gevonden voor de voorjaarsvakantie. Voor €249 boek je een weekendje naar Disneyland Parijs, inclusief twee dagen entree tot de parken, vervoer en hotel met ontbijt.

Disneyland Parijs inclusief vervoer en hotel

Dit Disneyland arrangement gaat om een busreis. Op vrijdag vertrek je heel vroeg vanuit Nederland naar Disneyland Parijs. Je kunt kiezen uit verschillende opstapplaatsen in het hele land. Bij aankomst trek je er direct op uit in het park, want je hebt zowel op vrijdag als zaterdag toegang tot Disneyland Parijs. Daarnaast zit ook je verblijf in het 3* Hotel Campanile Val de France, het ontbijt en de shuttlebus naar de Disney parken bij dit arrangement inbegrepen.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) am Okt 12, 2019 um 9:01 PDT

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) am Sep 13, 2019 um 12:25 PDT

Weekendje Disneyland Parijs

Gil de longen uit je lijf in de achtbanen de Rock ’n Roller coaster en Big Thunder Mountain, ga op de foto met Mickey en Minnie en zing mee met de bekende deuntjes tijdens een van de betoverende shows. Een weekendje Disneyland Parijs is voor het hele gezin leuk!

screenshot van de deal

Screenshot deal