Vier een magische kerst in Disneyland Parijs

Busreis + 2 dagen entree + hotel met ontbijt!

  • Boekingskosten €25
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 15.11.19 tot 17.11.19
P.p. vanaf € 239,-

Een weekendje Disneyland Parijs is altijd fantatisch, maar in de kerstperiode is het écht magisch! En ik heb goed nieuws, want ik heb een voordelige aanbieding gevonden voor Disney’s Betoverende Kerst. Voor €239 boek je een weekendje naar Disneyland Parijs, inclusief twee dagen entree tot de parken, vervoer en hotel met ontbijt.

Disneyland Parijs inclusief vervoer en hotel

Dit Disneyland arrangement gaat om een busreis. Op vrijdag vertrek je heel vroeg vanuit Nederland naar Disneyland Parijs. Je kunt kiezen uit verschillende opstapplaatsen in het hele land. Bij aankomst trek je er direct op uit in het park, want je hebt zowel op vrijdag als zaterdag toegang tot Disneyland Parijs. Daarnaast zit ook je verblijf in het 3* Hotel Campanile Val de France, het ontbijt en de shuttlebus naar de Disney parken bij dit arrangement inbegrepen. Er zijn verschillende data mogelijk in november en december!

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) am

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) am

Disney’s Betoverende Kerst in Disneyland Parijs

Disney’s Betoverende Kerst brengt je helemaal in kerstsfeer. Dit magische festival vindt plaats van 9 november 2019 tot en met 6 januari 2020. Genoeg tijd voor een bezoekje dus! Zoek een goed plekje uit aan de route van Disney’s Christmas Parade, neem een kijkje bij de show Mickey’s Magical Christmas Lights of bezoek de kerstmarkt in Disney Village. En natuurlijk zijn alle attracties ook gewoon geopend. Gurutip: Op de zondag van deze trip heb je geen toegang meer tot het park, maar kun je nog wel een kijkje nemen in Disney Village.

screenshot van de deal

Screenshot OAD