Ik heb weer eens wat interessants gevonden voor je, een excursiereis naar Lesbos voor 08 dagen! Wil je een keertje excursies bijwonen in Lesbos in plaats van alleen maar luieren aan het strand? Dan moet je vooral deze deal bekijken, want ik vind deze deal zeker goedkoop!

Je vliegt op 27 juni 2015 van Amsterdam naar Mitilini met Corendon Airlines en daarna word je naar jouw verblijf gebracht. Er zijn verschillende accommodatie ter beschikking tijdens deze excursiereis, dus het is nog niet duidelijk waar je verblijft als je deze deal boekt maar ik weet dat ze tenminste 3-sterren waard zijn! Deze excursiereis heeft ook nog eens een 8.6 gekregen als beoordeling, dus zeker goed en de moeite waard! Deze deal is exclusief het excursiepakket, maar het wordt wel voor goedkoper aangeboden! Ik raad het je wel aan om deze erbij te boeken, je krijgt toegang tot de excursies en een Nederlands sprekende gids gaat met je mee, dus zeker doen!!

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

shutterstock_261049085 (1)

Klik hier en boek deze deal! Klik hier voor meer vakantiedeals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi  

 Knipsel lesbos

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)