Ik heb zojuist een super de luxe deal gevonden naar Fes in Marokko. Iedereen die op zoek is naar een lang weekend waarbij je cultuur en luxe kunt combineren– Dit is de deal voor jou! Ik heb een 4 daagse citytrip inclusief vluchten en verblijf in een top 5 sterren hotel voor maar €287 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) Perfect voor een heerlijke citytrip! Boeken doe je dit op de website van Expedia.nl .

Vertrekken doe je hier op 16 mei vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Fes en na aankomst raad ik je aan een taxi te nemen. Je verblijft in het super luxe 5 sterren en met 88% beoordeeld: Sofitel Fes Paleis Jamai hotel.  Een top gelegen luxe hotel waar je helemaal kunt relaxen, genieten en even helemaal kunt bijkomen. Je combineerd perfect cultuur en luxe en aangezien de vluchttijden redelijk goed zijn geniet je maximaal van deze citytrip.

Let wel op dat de beschikbaarheid beperkt is en ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken. Eerst krijg je een wat hogere prijs te zien en pas als je door klikt word het goedkoper.
Kun je niet op deze datum vliegen? Dan kun je zelf ook nog de data aanpassen en kijken of het dan ook nog beschikbaar is.

Artikelbild_Marokko_Marrakesch

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Fes deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)