Heb jij altijd al eens naar Miami gewild, maar dacht je dat je het nooit zou kunnen betalen? Dan heb ik nu heel goed nieuws voor je! Ik heb namelijk een MEGA goede deal gevonden op de website van Arke! Voor maar €499 kun je 09 dagen naar het prachtige Florida op basis van Fly en Drive. Dit betekent dat jouw vlucht én autohuur bij de prijs inbegrepen zijn!

Florida staat vooral bekend om Walt Disney World in Orlando. Dit kan je natuurlijk niet missen tijdens je verblijf in Orlando. Een andere populaire bezienswaardigheid is de International Drive (I-drive). Aan deze weg liggen naast de andere parken zoals Sea World en Universal Studios Orlando, ook leuke restaurants en vele shopgelegenheden (OUTLET ALERT!). So go shop-till-you-drop! Vooral niet nalaten Ocean Drive te bezoeken voor een bruisend nachtleven en een heel boulevard aan goede restaurants voor heerlijk eten! Hier hebben een aantal celebrities zoals bijvoorbeeld Gloria Estefan restaurants, dus wie weet kom je wel eens iemand tegen. Zeker ook een keer South Beach aandoen, een van de meest populaire stranden in Miami. Zelfs Will Smith zingt erover! Zóveel te doen hier, nu kan je het allemaal zelf gaan meemaken!

Vertrekken doe je op 2 maart vanaf Amsterdam. Je vliegt met Jetairfly naar Miami, waarvandaan je met de gehuurde auto naar het eerste hotel kunt vertrekken. Let op, jouw hotels moeten wel nog bijgeboekt worden.

Ben je nog op zoek naar een hotel kijk dan snel hier. Florida telt maar liefst 4.000 hotels (3, 4 en 5* hotels vanaf €46 met positieve beoordeling) dus daar zitten er vast een paar voor jou bij! Hotels in Miami

Verken jij een van de mooiste staten van de USA voor een spotgoedkope prijs? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

NorthAmerica_USA_Florida_Miami_005

Boek nu deze geweldige deal! Meer Miami deals!

Screenshot 2015-02-08 08.30.34

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)