Deze aanbieding laat je letterlijk vliegen… Over en door het water, maak duikvluchten en sprongen en voel de adrenaline door je lijf pompen terwijl je meters boven het water vliegt! En dat zo’n 25 minuten lang! Flyboarden, een nieuwe hype en een must voor de watersportliefhebber. Hoe hoog? Waarheen? Je hebt het allemaal zelf in de hand. Iron Man, eat your heart out, want de superheld van de dag… Dat ben jij!

Flyboarden
Je hebt het vast wel eens op tv gezien of op een van de vele festivals. Salto’s, duikvluchten, de gekste stunts worden in en boven het water uitgehaald. Flyboarden, de nieuwste rage in de extreme watersport. En hoogstwaarschijnlijk dacht je ‘wat gaaf’, ‘wat knap’ en ‘dat kan ik vast niet’. Maar niets is minder waar. Iedereen kan namelijk flyboarden! In zo’n 25 minuten tijd voel je je zo vrij als een vogel. Vlieg waar je maar wilt en hoe hoog je maar wilt, maak scherpe bochten en duikvluchten. Ervaar de ultieme vrijheid en boek samen met je vrienden, familie of collega’s een dagje flyboarden!

Dit arrangement is te boeken tot eind september. Zorg dat je  snel boekt, want op = op.

Artikelbild_Sport_Kitesurfen_2

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Scherm Flyboard

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)