Vliegtickets naar Colombia

Naar Bogota of Medellin

Holidayguru tipt 21.01.20 tot 06.02.20
P.p. vanaf € 459,-

Colombia, mama mia wat gaaf! Dit land heeft de afgelopen jaren meer en meer toeristen weten te trekken en dat is niet voor niets. Het land is namelijk prachtig en de laatste jaren een stuk veiliger geworden. Ik heb goedkope vliegtickets Colombia gevonden voor maar €459! Je vliegt met Air Europa via Madrid supersnel naar Bogotá of Medellin. Ontdek de Colombiaanse heuvels, het strand en het tropisch regenwoud. Dit land heeft alles wat je je bij een Zuid-Amerikaans land voorstelt.

vrouw colombia

Vliegtickets Colombia

Met deze vliegtickets ga je supersnel naar Colombia. Je vliegt met de goed aangeschreven luchtvaartmaatschappij Air Europa, die net als KLM onderdeel is van Sky Team.  Kijk daarom snel onder reisdata voor enkele goedkope vertrekdata. Let op: deze deal is exclusief verblijf. Vind eenvoudig jouw perfecte hotel in mijn hotelzoeker, of zoek een fijne Airbnb.

uitzicht colombia

Vakantie Colombia

Colombia is een ontzettend veelzijdig land, maar ook eentje met veel gezichten. Na een jarenlange drugsoorlog is het de laatste tijd een stuk rustiger in Colombia. De laatste jaren is Colombia steeds meer in opkomst als vakantiebestemming vanwege de enorme diversiteit van het land. Er zijn hier namelijk besneeuwde bergtoppen, een woestijn, regenwouden, kleine bergdorpjes en een prachtige kust. Daarnaast drink je in Colombia volgens velen de lekkerste koffie ter wereld. Ontdek dit land nu zelf met deze goedkope vliegtickets Colombia!

screenshot van de deal

Colombia