Beste vrienden,

Vandaag is een bijzondere dag. Ik start namelijk vandaag een nieuwe winactie en dat betekend dat ik iemand heel erg blij gaan maken met €500 aan vakantiegeld in de vorm van een reischeque te besteden op de website van Prijsvrij.nl.

Zoals je weet zijn er geweldige vakantiedeals te vinden op de website van Prijsvrij en dagelijk post ik deals die je kunt boeken op de site. Ik ben daarom super blij dat ik deze samenwerking met de vrienden van Prijsvrij.nl mag aangaan en nog leuker is het om straks 1 iemand blij te maken met deze reischeque!

Hoe kun je winnen?

1 Like de Holidayguru.nl Facebookpagina en de Facebookpagina van Prijsvrij.nl
2 Tag 1 persoon in de speciale Facebookpost (bovenaan de pagina van Holidayguru)
3 Deel het Facebook bericht met je vrienden.

Prijsvrij_Holidayguru_2

Let wel even op de voorwaarden:

– De actie loop van 16-06-2014 tot 07-07-2014

– De bekendmaking van de winnaar volgt in de dagen daarna

– De reischeque is te besteden bij het boeken van een vakantie bij Prijsvrij.nl en dient te worden besteed vóór 31 december 2014 en is alleen geldig op vakanties met vertrek t/m 31 december 2014 met een minimale besteding van €750,-

– Per boeking mag maximaal 1 reischeque of kortingscode gebruikt worden en de reischeque is geldig is samenwerking met andere kortingsacties. Reischeques zijn niet in te leveren tegen contanten.

– Elke reischeque is uniek en éénmalig te gebruiken.

– Prijsvrij.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor te laat ingediende reischeques.

 

 

Namens Prijsvrij & De Holidayguru

Succes en veel plezier!

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)