Vier Oud en Nieuw in Berlijn

Overnacht voor een prikje in een goed beoordeeld hotel!

P.p. vanaf € 30,-

Knallend vuurwerk boven de Brandenburger Tor en feestjes die tot in de vroege uurtjes duren, het hippe Berlijn is een van de leukste steden om Oud en Nieuw te vieren! En na een lange avond dansen op een hip feestje wil je natuurlijk in een lekker zacht bed neerploffen. Daarom heb ik drie betaalbare hotels voor je gevonden voor oudejaarsnacht in Berlijn. Je verblijft tijdens Oud en Nieuw al vanaf €30 per persoon in de Duitse hoofdstad.

Oud en Nieuw in Berlijn

Oud en Nieuw in Berlijn

Of je nu je de hele avond op een technofeest wilt dansen, gezellig wilt borrelen in een kroeg of op het nieuwe jaar wilt proosten op een dakterras, in Berlijn kan het allemaal! In de Duitse stad zijn tijdens oudejaarsavond zoveel feestjes dat er voor ieder wat wils is. Berlijn luidt het nieuwe jaar om middernacht in met een spectaculaire vuurwerkshow bij de Brandenburger Tor waar tevens het grootste open-air feest van Europa plaatsvindt. Ook leuk: bewonder het vuurwerk vanaf een boot op de rivier de Spree. Hoe dan ook, Oud en Nieuw in Berlijn wordt het een jaarwisseling om nooit meer te vergeten!

Oud en Nieuw in Berlijn

Hotels in Berlijn tijdens Oud en Nieuw

Wil jij Oud en Nieuw dit jaar in Berlijn vieren? Dan heb ik speciaal voor jou een paar leuke hotels gevonden in de Duitse stad waar je tijdens Oud en Nieuw voor een fijn prijsje kunt overnachten. Vind je het niet erg om een kamer met andere party animals te delen, dan kun je in het hostel Jugendgaestehause Lichterfelde voor slechts €30 per persoon per nacht overnachten op oudejaarsavond.

Wil je liever een eigen kamer, dan kun je bijvoorbeeld in het Albergo Hotel Berlin overnachten vanaf €52,50 per persoon per nacht. Dit hotel licht vlakbij de luchthaven Berlijn-Schönefeld, wat ideaal is als je hier aankomt. Vanaf hier heb je tevens goede verbindingen met het openbaar vervoer naar het centrum.

Voor wie vlakbij de Brandenburger Tor wil logeren, is het Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie een aanrader. Vanuit dit hotel kun je zo naar het feestgedruis lopen. Je overnacht hier tijdens oudejaarsavond voor €88 p.p.p.n.!

Oud en Nieuw in Berlijn

 • Vier Oud en Nieuw in Berlijn vanaf €30 p.p.p.n.
  • Reisperiode: 31 augustus 2018 – 1 januari 2019 (naar eigen wens uit te breiden)
  • Reisduur: 1 nacht (langer mogelijk)
  • Plaats: Berlijn
  • Deze deals zijn exclusief vervoer. Met de trein of de Flixbus reis je goedkoop naar Berlijn!
  • Prijs: Vanaf €30 per persoon per nacht op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

Screenshot deal