Vier Oud en Nieuw in Berlijn

Overnacht voor een prikje in een goed beoordeeld hotel!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Vier Oud & Nieuw in Berlijn!
Holidayguru tipt 31.12.19 tot 01.01.20
P.p. vanaf € 57,-

Knallend vuurwerk boven de Brandenburger Tor en feestjes die tot in de vroege uurtjes duren, het hippe Berlijn is een van de leukste steden om Oud en Nieuw te vieren! En na een lange avond dansen op een hip feestje wil je natuurlijk in een lekker zacht bed neerploffen. Daarom heb ik drie betaalbare hotels voor je gevonden voor oudejaarsnacht in Berlijn.

Hotels in Berlijn tijdens Oud en Nieuw

Wil jij Oud en Nieuw dit jaar in Berlijn vieren? Dan heb ik speciaal voor jou een paar leuke hotels gevonden in de Duitse stad waar je tijdens Oud en Nieuw voor een fijn prijsje kunt overnachten. Vind je het niet erg om een kamer met andere party animals te delen, dan kun je in Minihostel 12Monkeys KuDamm overnachten voor slechts €57 per persoon per nacht op oudejaarsavond.

Wil je liever een eigen kamer, dan kun je bijvoorbeeld in het Albergo Hotel Berlin overnachten vanaf €88,50 per persoon per nacht. Dit hotel licht vlakbij de luchthaven Berlijn-Schönefeld, wat ideaal is als je hier aankomt. Vanaf hier heb je tevens goede verbindingen met het openbaar vervoer naar het centrum.

Voor wie in het centrum wil slapen, is het Riverside City Hotel een aanrader. Vanuit dit hotel dat uitkijkt op de river de Spree kun je zo naar het feestgedruis lopen. Je overnacht hier tijdens oudejaarsavond voor €86 p.p.p.n.!

Oud & Nieuw Berlijn

Oud en Nieuw in Berlijn

Of je nu je de hele avond op een technofeest wilt dansen, gezellig wilt borrelen in een kroeg of op het nieuwe jaar wilt proosten op een dakterras, in Berlijn kan het allemaal! In de Duitse stad zijn tijdens oudejaarsavond zoveel feestjes dat er voor ieder wat wils is. Berlijn luidt het nieuwe jaar om middernacht in met een spectaculaire vuurwerkshow bij de Brandenburger Tor waar tevens het grootste open-air feest van Europa plaatsvindt. Ook leuk: bewonder het vuurwerk vanaf een boot op de rivier de Spree. Hoe dan ook, Oud en Nieuw in Berlijn wordt een jaarwisseling om nooit meer te vergeten! Gurutip: reis voordelig en duurzaam met de trein of Flixbus naar Berlijn.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal