Slaap in een monumentale kerk in Utrecht

Splinternieuw hotel in hartje centrum!

Holidayguru tipt 28.06.20 tot 29.06.20
P.p. vanaf € 49,50

Slaap op een unieke locatie n in het BUNK Hotel in Utrecht – gevestigd in een monumentale kerk in hartje centrum! Voor maar €49,50 per persoon boek je al een overnachting inclusief leuke extra’s in dit hippe hotel voor een gezellig weekendje Utrecht.

BUNK Hotel Utrecht

Het BUNK Hotel in Utrecht opende vorig jaar haar deuren en is gevestigd in een monumentale kerk. Een bijzondere locatie en ook nog eens heel centraal, want BUNK ligt vrijwel tegenover het centraal station. BUNK is een combinatie van een hotel en een hostel en ook een gezellige ontmoetings- of werkplek. In het restaurant kun je de hele dag door lekker eten en drinken. In de ochtend smul je van een ontbijtje en ’s avonds schuif je aan voor een smakelijk 3-gangendiner.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von BUNK Hotels (@bunkhotels) am Aug 7, 2019 um 1:11 PDT

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von BUNK Hotels (@bunkhotels) am Sep 9, 2019 um 6:11 PDT

Weekendje Utrecht

Utrecht is een van de leukste steden van Nederland voor een weekendje weg. Lekker biertjes drinken op een terrasje aan de grachten, winkelen bij de leuke kleine boetiekjes en ’s avonds op stap of een tof evenement of festival bijwonen. En als je daarna bij BUNK blijft logeren, wordt het zeker een topweekend!

screenshot van de deal

Screenshot deal