Geweldig! Ik heb net op de website van Kras een geweldig goede deal gevonden. Ze bieden nu een geweldige 8-daagse rondreis in Ierland aan voor maar €599! Let wel, je gaat 15 steden verkennen, inclusief vlucht, 7 nachten verblijf op basis van logies en Nederlandstalige reisgids -je haalt hier alles uit!

Tijdens deze rondreis ga je door 15 steden, waaronder Dublin, Kylebore Abbey, The Burren, Garinish Island en Tralee. Je brengt dan bezoekjes aan verschillende bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Rock of Cashel, The Connemara en de Aillwee Caves! Ik verklap niet alle details van de reis, het gehele programma kan je vinden op de website van Kras. Wat ik wel kan verklappen is dat je je, hoe dan ook, uitstekend zal vermaken!

Tijdens de rondreis verblijf je in verschillende (toeristenklasse) hotels, in of bij de genoemde plaats of graafschap, ontbijt inbegrepen! Op dinsdag 15 september 2015 vertrek je met Aer Lingus vanuit Amsterdam naar Cork.  Na aankomst staat de comfortabele touringcar voor je klaar als transfer en dan kan de pret beginnen! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om in de zomervakantie te vertrekken, voor een meerprijs van ongeveer €150.

Wees in ieder geval snel met boeken, voordat iemand anders er met jouw rondreis vandoor gaat!

shutterstock_75815947

Boek nu deze rondreis! Meer rondreizen!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Knipsel_

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)