De wind van voren krijgen is nooit zo leuk. Alhoewel… als het tijdens het indoor skydiven is natuurlijk wél! Met deze unieke ervaring bij Indoor Skydive Roosendaal beleef je zelf hoe het is om een vrije val te maken. Voel je zo vrij als een vogel wanneer je in de tunnel stapt en de kracht van de wind voelt. Uiteraard word je professioneel begeleid, ontvang je een certificaat na afloop en kun je deze unieke ervaring nog eens herbeleven; je mag namelijk 3 keer!

De voorbereiding begint thuis. Zorg dat je comfortabele kleding draagt. Je hoeft geen speciale schoenen te dragen, die krijg je ter plaatse. Bij aankomst bij Indoor Skydive Roosendaal krijg je eerst een overall, schoenen, een helm, een beveiligingsbril en oordopjes. Daarna ga je je omkleden en word je meegenomen naar de instructieruimte. Hier zie je aan de hand van een video precies hoe het indoor skydiven in zijn werk gaat. Zo leer je in welke houding je klaar moet gaan staan om de windtunnel in te gaan en hoe de instructeur instructies kan geven in de windtunnel.

En dan is het zover: je gaat indoor skydiven! Op een groot scherm zie je precies wanneer jij aan de beurt bent om de windtunnel in te gaan. Iedere sessie duurt ongeveer 15 minuten, dit is inclusief instructies. De eerste skydive-sessie zal de instructeur je helpen om de meest ideale houding te vinden. Als je de smaak te pakken hebt, zweef je al vrij snel helemaal zelfstandig door de tunnel.

Op de website van Travelbird boek je deze deal en vind je alle informatie die je nodig hebt om deze geweldige ervaring snel realiteit te laten worden

Paraglider

skydive

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)