Ontdek de geheimen van de Italiaanse keuken tijdens een kookworkshop bij La Cucina del Sole in Amsterdam. Hier leert de Italiaanse Nicoletta Tavella je alles op het gebied van pasta, de Siciliaanse keuken óf de Napolitaanse keuken. Na afloop geniet je met zijn allen van de gemaakte creaties in de vorm van een driegangendiner met wijn en andere drankjes. En je gaat niet met lege handen naar huis, want naast een onvergetelijke ervaring, krijg je ook nog de recepten en een leuk cadeaupakketje mee! Buon appetito!

La Cucina
La Cucina del Sole werd in 2002 in Amsterdam opgericht door Nicoletta Tavella, een echte Italiaanse, die op haar 22e naar Nederland verhuisde. Nicoletta heeft zich verdiept in technieken en originele recepten die binnen haar familie van moeder op dochter zijn doorgegeven en heeft haar culinaire capaciteiten verfijnd door middel van verschillende master classes, een sommelierdiploma en bovenal door veel te experimenteren.

Boeken is mogelijk tussen mei en september. Ik raad je aan wel snel te reserveren, want de beschikbaarheid is beperkt.

a_msc_essen

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-23 om 12.22.07

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)