Ontdek de schoonheid van China tijdens een luxe rondreis met 12 overnachtingen in 4*- en 5*-hotels incl. maaltijden, vervoer, excursies, gids en retourvlucht vanaf Amsterdam, Brussel Zaventem of Düsseldorf.

Nergens ter wereld zijn de contrasten zó groot als in China. Hypermoderne steden, indrukwekkende landschappen, karakteristieke dorpjes en eeuwenoude tempels wisselen elkaar hier af. Tijdens deze luxe rondreis sla je dan ook niets van dat alles over. Je bezoekt authentieke dorpjes waar je hartelijk wordt verwelkomd door de kleurrijke Zhuang en Miao bergvolkeren, maakt wandelingen langs rijstvelden vol grazende waterbuffels, bewondert het mystieke karstlandschap dat opdoemt uit de mist tijdens een boottocht over de Li, en doet je ogen de kost aan de skyline van wereldstad Hong Kong. En je verblijf in vier- en vijfsterrenhotels, Engelstalige gidsen, maaltijden en vervoer? Die hebben wij ook alvast voor je geregeld. Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten!

11-01china

Klik hier om jouw dagschema te zien

Vergaap je aan prachtige mythische plaatsen als de Verboden Stad, de Chinese Muur, Peking en Shanghai, smul van Chinese culinaire hoogstandjes als dumplings en Pekingeend en ervaar het zengevoel in een echte Chinese tempel. Je komt langs de mooiste highlights die dit land te bieden heeft, want tijdens deze unieke rondreis is alles voor je geregeld!

Op data naar keus tussen mei en november vanuit Amsterdam, Brussel of Düsseldorf. Ik kan niet wachten! Jij vast ook niet. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt.

29-02china.PNG1.jpg1

Bekijk deze deal Bekijk deze deal

29-02china

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)