Luxe vakantie op Lanzarote

Inclusief vluchten uit Zaventem en viersterrenhotel met halfpension, zwembaden en golfbaan!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Aqua Suites Hotel
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Verschillende
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 334,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3Dlanzarote%26affid%3DAquaSuitesHotelLanzaroteMei18%26produit%3D248338" text="Hier boeken"]

Dit zie ik niet vaak! Een hotel met een perfecte Tripadvisor-score van 5 sterren! Daar moet je toch wel eens zijn geweest, zeker als je ziet dat het Aqua Suites hotel op het wondermooie Lanzarote ligt. Meer nog, dit hotel biedt je een halfpension verblijf aan en er is zelfs een golfbaan. Waar wacht je nog op? Boeken die handel!

Aqua Suites Hotel Lanzarote

Aqua Suites Hotel

Dit viersterrenhotel met perfecte Tripadvisor-score werd recent volledig gerenoveerd en dat merk je. Het hotel is mooi, strak en modern ingericht. Dat zorgt voor een prachtig contrast met het woeste landschap van Lanzarote. Je vindt hier genoeg mogelijkheden om lekker te ontspannen, zo lig het hotel vlak aan het strand en is er een ruim zwembad met een heleboel loungezetels. De golfliefhebbers kunnen ondertussen een balletje slaan op de nabijgelegen golfbaan met 18 holes. Dagelijks kan je om 13u een cocktail van de dag krijgen in de pool bar!

Aqua Suites Hotel LanzaroteVakantie Lanzarote

Laat ik meteen beginnen met – naast het prachtige landschap – het beste aan een reisje naar Lanzarote: het kwik daalt er amper onder de 20 graden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het weer! Meer hierover vind je in mijn artikel over de beste reistijd voor de Canarische Eilanden. Het vulkanische landschap van het eiland, in combinatie met de prachtige stranden, maakt dit een unieke vakantiebestemming. Lees zeker mijn Lanzarote tips als deze bestemming je interesse heeft gewonnen.

Aqua Suites Hotel Lanzarote

 

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive