Altijd al eens willen dineren in een sterrenrestaurant? Grijp dan nu je kans! Met deze aanbieding geniet je zeer voordelig van een gastronomisch 5-gangendiner vol culinaire hoogstandjes en inclusief koffie of thee met friandises bij het met een Michelinster bekroonde Restaurant Tout à Fait in het hart van bourgondisch Maastricht!

Tout a Fait
Midden in het historische centrum van de bourgondische stad Maastricht ligt Restaurant Rotisserie Tout à Fait. Voorin de zaak bevindt zich een enotheek waar tientallen wijnen per glas worden geserveerd. Een heerlijke plek voor een rustig aperitief, eventueel begeleid door een oester of een andere zeevrucht. Het restaurant daarachter bestaat uit twee sfeervolle niveaus, waarvan één met zicht op de open keuken, zodat je live kunt meegenieten van de kunstjes van de witte brigade, die geleid wordt door Patron-Cuisinier Bart Ausems. Geïnspireerd door de seizoenen verrassen zij je met subtiele combinaties waarin traditie en originaliteit hand in hand gaan.

De wijnkaart van Tout à Fait bevat een keur aan oude en jongere wijnen uit gerenommeerde wijnstreken van over de hele wereld. De vakbekwame sommelier streeft ernaar wijnen te vinden die een perfect samenspel vormen met de gerechten.

Reserveren is mogelijk t/m 31 augustus. Ik raad je aan snel dit arrangement te boeken, aangezien dit alleen vandaag mogelijk is.

Artikelbild_Hotel_Restaurant_Tisch_Glaeser_Romantik

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-07-11 om 10.49.18

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)