Magisch Vuurwerk Festival in Disneyland Parijs?

Incl. blokhut, 3 dagen entree tot beide parken, subtropisch zwembad & ontbijt!

slechts € 135,-

Kom genieten van de spectaculaire magie van Disneyland met deze fantastische aanbieding naar Disney’s Magische Vuurwerk Festival. Je verblijft 3 dagen in een blokhut op Disney’s Davy Crockett Ranch, krijgt dagelijks ontbijt, hebt dagelijks toegang tot beide Disneyparken en mag gaan genieten in het subtropische zwembad. Hiernaast kijk je ’s avonds je ogen uit tijdens een prachtige vuurwerkshow over Lake Disney. Dit magische avontuur boek je nu vanaf slechts €135 per persoon! Laat deze kans niet schieten en boek hier.

Disneyland

Disney’s Magische Vuurwerk Festival

Begin november wordt het feest in Disneyland Parijs! Je bezoek aan de fantastische parken wordt nu extra bijzonder tijdens het Vuurwerk Festival. Door de kleurrijke Disney Illuminations op je eerste avond geniet je van een lumineus schouwspel van lasterstralen, lichtjes, vuurwerk en water. Op de tweede avond breekt een adembenemende vuurwerkshow over Disney Lake los, een spectaculaire ervaring voor jong en oud. Hier wil je bijzijn! Maar, je komt natuurlijk niet voor de shows alleen, daarom krijg je bij deze heerlijke deal drie dagen entree tot beide Disneyparken. Dus naast de twee fantastische schouwspelen in de avond, vermaak jij je de hele dag in de beste attracties en ontmoet je al je Disneyhelden in het echt!

Disneyland

Davy Crockett Ranch

Tijdens jouw driedaagse trip verblijf je op basis van logies en ontbijt in een 3-kamerblokhut op de Davy Crockett Ranch. De hutten staan midden in de natuur en de ranch is in westernstijl gebouwd. Je hebt hier gratis parkeergelegenheid en rijdt in ongeveer vijf minuutjes naar de Disneyparken toe. De ranch wordt heel goed beoordeeld met gemiddeld een 8.2 en je mag hier gebruikmaken van een heerlijk subtropisch zwembad. Dit is het perfecte uitje voor gezinnen en vriendengroepen.

Disneyland

screenshot van de deal

Disney