Magisch Vuurwerk Festival – The Frozen Edition- in Disneyland Parijs!

Incl. blokhut, 3 dagen entree tot beide parken, subtropisch zwembad & ontbijt!

  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €25
  • Inclusief 3 dagen toegang tot beide parken
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Inclusief Davy Crockett blokhut met ontbijt
  • Op basis van 4 personen
Holidayguru tipt 26.01.20 tot 28.01.20
P.p. vanaf € 159,-

Let it gooooo, let it goooo! Kom genieten van de spectaculaire magie van Disneyland met deze fantastische aanbieding naar Disney’s Magische Vuurwerk Festival – The Frozen Edition. Je verblijft drie dagen in een blokhut op Disney’s Davy Crockett Ranch, krijgt dagelijks ontbijt, hebt dagelijks toegang tot beide Disneyparken en mag gaan genieten in het subtropische zwembad. Hiernaast kijk je ’s avonds je ogen uit tijdens een prachtige vuurwerkshow over Lake Disney. Dit magische avontuur boek je nu vanaf slechts €159 per persoon op basis van vier personen. Met twee personen geniet je van dit uitje vanaf €189 per persoon.

Neem nu een abonnement op Disney Plus en kom al helemaal in de juiste sfeer!

Disney’s Magische Vuurwerk Festival – The Frozen Edition

Alle Elsa’s en Anna’s verzamelen! Begin het nieuwe jaar op de meest spectaculaire manier in Disneyland Parijs. Je bezoek aan de fantastische parken wordt nu extra bijzonder tijdens het Magische Vuurwerk Festival – The Frozen Edition. Door de kleurrijke Disney Illuminations op je eerste avond geniet je van een lumineus schouwspel van lasterstralen, lichtjes, vuurwerk en water. Op de tweede avond breekt een adembenemende vuurwerkshow over Disney Lake los, een spectaculaire ervaring voor jong en oud. Hier wil je bijzijn! Maar, je komt natuurlijk niet voor de shows alleen, daarom krijg je bij deze heerlijke deal drie dagen entree tot beide Disneyparken. Dus naast de twee fantastische schouwspelen in de avond, vermaak jij je de hele dag in de beste attracties en ontmoet je al je Disneyhelden in het echt!

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) am Sep 3, 2019 um 8:30 PDT

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) am Sep 13, 2019 um 12:25 PDT

Davy Crockett Ranch

Tijdens jouw driedaagse trip verblijf je op basis van logies en ontbijt in een 3-kamerblokhut op de Davy Crockett Ranch. De hutten staan midden in de natuur en de ranch is in westernstijl gebouwd. Je hebt hier gratis parkeergelegenheid en rijdt in ongeveer vijf minuutjes naar de Disneyparken toe. De ranch wordt heel goed beoordeeld met gemiddeld een 8.2 en je mag hier gebruikmaken van een heerlijk subtropisch zwembad. Dit is het perfecte uitje voor gezinnen en vriendengroepen.

screenshot van de deal

Screenshot deal