Magisch Vuurwerk Festival in Disneyland Parijs!

Inclusief verblijf geheel in thema Route 66 en Cars, 3 dagen entree tot beide parken & ontbijt!

  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €25
  • Inclusief 3 dagen toegang tot beide parken
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Op basis van vier personen
Holidayguru tipt 03.11.20 tot 05.11.20
P.p. vanaf € 185,-

Dromen worden werkelijkheid met een bezoek aan het magische Disneyland! Met deze geweldige aanbieding ga je naar het Disney’s Magische Vuurwerk Festival, een show vol spectaculair vuurwerk en special effects. Je verblijft drie dagen in het Disney Hotel Santa Fe, krijgt dagelijks een ontbijtje en drie dagen toegang tot beide (!) Disney parken. Boek jouw magische avontuur nu voor slechts €185 per persoon!

Neem alvast een abonnement op Disney Plus en kom al helemaal in de juiste sfeer!

Disney’s Magisch Vuurwerk Festival

In november is het weer zover: Disney’s Magisch Vuurwerk Festival!  Je bezoek aan de fantastische parken wordt nu extra bijzonder. Door de kleurrijke Disney Illuminations geniet je van een lumineus schouwspel van lasterstralen, lichtjes, vuurwerk en water. Op de tweede avond breekt een adembenemende vuurwerkshow over Disney Lake los, een spectaculaire ervaring voor jong en oud. Hier wil je bijzijn! Maar, je komt natuurlijk niet voor de shows alleen, daarom krijg je bij deze heerlijke deal drie dagen entree tot beide Disneyparken. Dus naast de twee fantastische schouwspelen in de avond, vermaak jij je de hele dag in de beste attracties en ontmoet je al je Disneyhelden in het echt!

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) am Dez 31, 2019 um 3:00 PST

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) am Sep 13, 2019 um 12:25 PDT

Disney Hotel Santa Fe

Tijdens jouw driedaagse trip verblijf je op basis van logies en ontbijt in het Disney hotel Santa Fe, dat geheel in het stoere thema staat van Route 66 en Cars. Vanaf het hotel ben je met 20 minuten lopen al in Disney of binnen een paar minuten als je gebruikt maakt van de gratis shuttlebus service. Dit hotel is een voorproefje op het geweldige Disney!

screenshot van de deal

screenshot deal