Awesome! 😀 Hier word ik blij van. Op de site van Kras heb ik een geweldig goede deal gevonden. Ze bieden nu een super 16-daagse rondreis door Maleisie aan voor maar €1.199,-! Let wel, je gaat 7 plaatsen en steden verkennen, inclusief vlucht, 13 nachten verblijf op basis van logies en ontbijt en Nederlandstalige reisgids -je haalt hier alles uit!

Tijdens deze reis doe je verschillende steden/ plaatsen aan zoals Kuala Lumpur, Malacca, Taman Negara, Cameron Highlands, Penang, Lankawi en Batu grotten. Je hebt ruim de tijd om deze plekken te verkennen en wat al helemaal mooi is, is dat je heerlijk 4 dagen op het strand kunt vertoeven in prachtig Langkawi! Ik verklap niet alle details van de reis, het gehele programma kan je vinden op de website van Kras. Wat ik wel kan verklappen is dat je je, hoe dan ook, uitstekend zal vermaken. Niet voor niets is deze rondreis me een 7,9 beoordeeld!

Tijdens de rondreis verblijf je in verschillende (basic) hotels, in of bij de genoemde stad/ plaats, ontbijt inbegrepen!

Op vrijdag 3 of 17 april 2015 vertrek je met Turkish Airways vanuit Amsterdam naar Kuala Lumpur.  Na aankomst staat de comfortabele touringcar voor je klaar als transfer en dan kan jouw exciting trip gaan beginnen! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om in de zomervakantie te vertrekken, voor een meerprijs van ongeveer €150.

Deze kans mag je niet missen! Wees er snel bij, voordat je achter het net vist!

shutterstock_244809850

Boek nu deze deal! Meer rondreizen!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-03-01 12.37.38

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)