Wil je aan het begin van de winter gewoon even een lang weekend weg en het liefste een luxe weekendje weg? Waarom niet naar Marbella? Ok, het is geen zomer en het is er niet super warm maar als nog warmer dan in Nederland: Namelijk gemiddeld 19 graden in november! Ik heb dan ook op de website van Expedia een geweldige deal voor je gevonden die je gewoon moet boeken!

Vertrekken doe je op 21 november vanuit Dusseldorf Weeze (net over de grens bij Nijmegen) en na aankomst in Malaga met je Ryanair vlucht neem je het beste een taxi of je laat het hotel je ophalen. Je slaapt namelijk in het 5 sterren en met 90% beoordeelde: Melia Marbella Banus hotel! Een geweldig 5 sterren hotel op 1 van de meest centrale plekken in de stad en perfect voor je citytrip! En het mooie is: Het ontbijt is zelfs inclusief!

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Artikelbild_Zypern_Bucht_felsen_Frau_Entspannung

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

Marbella

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)